Fyrverkaregatan 16B / Fredriksdal / Helsingborg

FIN TVÅA MED BALKONG I OMRÅDETS BÄSTA LÄGE!

Slutpris
945 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 921 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fyrverkaregatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Fyrverkaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fredriksdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Fyrverkaregatan 16B, en fin tvåa med balkong som ligger i det bästa läget, här får man mycket soltimmar!

Bostaden erbjuder en välplanerad och praktiskt planlösning där varje rum får bra med ytor och ett härligt ljusinsläpp. I fastigheten finns det hiss som tar er upp till andra våningen där ni kliver in i en välkomnande och ljus hall med ett fint parkettgolv som har plats till både förvaring och att hänga av sig ytterplaggen. På hallens vänstra sida finner man det helkaklade moderna badrummet från stambytet som är utrustat med dusch och spotlights. Vardagsrummet är stort med trevliga umgängesytor som kan inredas med både soffgrupp och ett större matbord. Sovrummet är ljust och rymligt med plats till dubbelsäng och förvaring längs ena sidan av väggen. Fint ljust kök med ett nytt parkettgolv från i år som är praktiskt med bra arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Från köket når man balkongen. En balkong som verkligen behöver upplevas på plats, otroligt solläge, underbart! Utnyttjas till fullo och fullt möblerbar, verkligen en favoritplats!

Här bor man i ett populärt och omtyckt område med närhet till allt vad Helsingborg har att erbjuda från livsmedelsbutiker, bra med bussförbindelser, enkelt att ta sig ut på motorvägen, apotek, skolor och mysiga grönområden! Nämnvärt är även att tvättstugan ligger i samma byggnad, väldigt bekvämt!

Kontakta mäklaren redan idag så håller han er uppdaterade med viktig information som kommande visningar och när bostaden blir till försäljning. Ni når honom antingen via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se eller 0735-16 39 91.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Fredriksdal

Fredriksdal är ett område ca 2 km öster om Helsingborgs centrum. I områdets sydvästra del ligger Fredriksdalsparken med friluftsteater, museum och trädgårdar. Området växte fram under 1960-70-talen. Ungefär samtidigt byggdes vattentornet som har en karakteristisk svampform. Det finns ett trevligt koloniområde och mycket grönska.

Nöje

I närheten ligger ICA Maxi, City Gross och Lidl. till Stattena centrum är det ca 1 km och där finns olika affärer, post-och bankservice SATS gym mm.

Fritid

Olympiaområdets idrottsanläggningar ligger inom mindre än en kvarts promenadavstånd. På området finns det inomhushallar för badminton, tennis, yoga, friidrott mm, samt motionsslingor.

Kommunikationer

Fredriksdal trafikeras av lokaltrafiken. Det är ca 2km till Knutpunkten, där det avgår både bussar, tåg och även båt till Danmark.

Familjeliv

På Fredriksdals friluftsmuseums område ligger Centrumskolan, F-6, Helsingborgs första friskola. Det finns ett antal förskolor i området bla Fantasia förskola RUTH förskola. På Larmvägen ligger Kubikskolan, F-9. På Kubikskolan fokuserar man på matematik och naturvetenskap.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.