Gråbondegatan 21

Gråbondegatan 21

Slutpris

3 925 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Gråbondegatan 21


Slutpris
3 925 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

Bostadsrättsradhus i två plan med trädgård i helt rätt läge på barnvänliga Gustavslund!

Äntligen finns chansen att få bo på omtyckta Gustavslund, här erbjuds ett familjevänligt bostadsrättsradhus i två plan som har en lättskött fram och baksida med plats till att parkera två bilar på uppfarten!

Husen erbjuder 110 välplanerade kvadratmeter som byggdes 2017 och är i två plan med sällskapsytorna på entréplanet och de tre sovrummen på ovanvåningen. Detta ligger i helt rätt solläge. På baksidan njuter ni av ett västerläge på det fina trädäcket med belysning på staketet som får plats med soffgrupp och matbord. Genom grinden når ni gräsmattan, perfekt om ni har barn. Här bak finner ni även ett förråd, perfekt till trädgårdsredskapen eller förvara utemöblerna.

Från att ni parkerat era bilar på uppfarten så välkomnas ni av en ljus hall med klinker som sedan går över till det genomgående parkettgolvet, ljusa väggar och golvvärme på första plan. I anslutning till hallen finner man det första badrummet, kaklat som är utrustat med golvvärme, dusch, spotlights, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in möts man av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som bildar en härlig rymd, lättmöblerade ytor och får ett fantastiskt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man baksidan, trevligt att kunna öppna upp på sommaren och möblera med utemöbler på trädäcket och barnen kan leka på gräsmattan. Köket går i vita luckor, kakel och en bänkskiva i grånyans tillsammans med en komplett maskinpark. Trevligt att kunna laga mat samtidigt som ni kan socialisera er med gästerna/vännerna.

På ovanvåningen finner man de tre väldisponerade sovrummen där det tredje är större som har egen klädkammare. Här finns även en klädkammare och det kaklade badrummet i tidlösa kulörer som är utrustat med spotlights och badkar.

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger på gångavstånd från bostaden. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!


Boarea
110 kvm
Avgift
4 697 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Gråbondegatan såldes av oss 2022-05-30. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Gråbondegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.