Helmfeltsgatan 7

Helmfeltsgatan 7

Slutpris

3 500 000 kr


Tågaborg— Helsingborg

Helmfeltsgatan 7


Slutpris
3 500 000 kr

Tågaborg— Helsingborg

FIN LÄGENHET MED BALKONG SOM HAR SUNDSUTSIKT PÅ TÅGABORG!

Drömmer ni om att bo på en populär adress i en lägenhet som bara är att flytta direkt in i som har balkong med sundsutsikt och hiss i fastigheten? Välkomna till Helmfeltsgatan 7 som är belägen på Tågaborg!

När ni tagit hissen upp till tredje våningen möts ni av en ljus hall med spotlights och det fina klinkergolvet som sedan går över till det genomgående fiskbensparkettgolvet. Goda förvaringsutrymmen där man byggt in garderoberna och en sittplats, smart! Helkaklat stort badrum som är utrustat med dusch, golvvärme och tvättdel som tvättmaskin/torktumlare. Första sovrummet ligger i anslutning till hallen, ett stort rum som är inrett med garderober och plats till dubbelsäng.

Tidigare var vardagsrummet större men föregående ägare valde att sätta upp industrifönster för att skärma av och bilda ett till sovrum. Smart med industrifönster för att behålla ljusinsläppet samtidigt som det är lätt att dra för när ni ska sova. Från detta rum når ni balkongen, möblerbar på ett trevligt läge med en fantastisk utsikt, sundsutsikt.

Köket är från Ikea som är genomtänkt med allt från höga skåpsluckor som ger god förvaring till bra arbetsytor och plats till ett matbord. Smakfullt inrett i gråa toner på luckorna och bänkskivan tillsammans med exklusivare detaljer som de svarta handtagen som passar utmärkt till den maskinella utrustningen.

Tågaborg är ett av Helsingborgs mest attraktiva områden. Här bor man med närhet till stadens kärna med allt staden har att erbjuda, natursköna Pålsjö skog med motionsspår och utegym, samt även kort promenadavstånd till Gröningen och sundet. På bara få minuter tar ni er ner till de populära restaurangerna Hallen, Drottninggatan 35 och Étoile. För er som har barn så har man flera förskolor i närheten, som till exempel Nicandergatans förskola eller Bommagatans förskola. Sen finns det Tågaborgsskolan som är en F-9 skola som ligger mitt på Tågaborg.


Boarea
87 kvm
Avgift
5 430 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2022-04-23

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Helmfeltsgatan såldes av oss 2022-04-23. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Helmfeltsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.