Hofverbergsgatan 9

Hofverbergsgatan 9

Slutpris

1 250 000 kr


Stattena— Helsingborg

Hofverbergsgatan 9


Slutpris
1 250 000 kr

Stattena— Helsingborg

Fantastiskt fin etta med balkong och en väldigt låg avgift!

Välkomna till denna fina välplanerade etta om 39 kvm med en attraktiv låg avgift som har genomgått en större renovering under 2016 av föregående ägare förutom badrummet som är från stambytet 2005. Belägen endast en halvtrappa upp i fastigheten.

In möts man av en välkomnande öppen hall med ett genomgående laminatgolv från 2016 som sträcker sig vidare in i samtliga rum. Här finns goda förvaringsmöjligheter/avhängningsmöjligheter. Till vänster om hallen finner man det helkaklade badrummet från stambytet 2005 med wc, tvättho, handdukstork, tvättmaskin och dusch.
Modernt fint kök som går i vita luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva och ett ljust kakel ovanför. Praktiskt med bra belastningsytor, förvaring och plats till ett matbord. Vardagsrummet blir lägenhetens centrum som har utgång till den stora balkongen som är möblerbar. Ett rum som kan inredas med säng, soffgrupp och en kontorshörna.

Det finns parkeringsplatser och garage att hyra dock råder det kö-system men även gott om fria parkeringar i området längs gatorna. Lägenheten har väldigt god förvaring då både ett källarförråd och ett vindsförråd tillhör. Sen att det är en otroligt låg avgift där även bredbandet ingår är ett stort plus. Ett perfekt första boende för studenten, förstagångsköparen eller paret som vill bo på en populär adress med gång/cykelavstånd med närhet till allt vad staden har att erbjuda som livsmedelsaffärer, skolor, bussförbindelser, grönområden som Pålsjö-skog, havet och stadens puls med sitt breda utbud av restauranger.


Boarea
39 kvm
Avgift
2 456 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-07-22

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Hofverbergsgatan såldes av oss 2020-07-22. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Hofverbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.