Kadettgatan 66a / Västra Berga / Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FYRA MED TVÅ BALKONGER I SÖDERLÄGE!

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
102,5 kvm
Avgift
6 748 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Kadettgatan 66A, en 4 rok på hela 102,5 kvm med två balkonger i söderläge i ett populärt område med en omtyckt förening!

På andra våningen finner vi denna ljusa stora fyra som erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor samt ett härligt ljusinsläpp. Öppen stor hall med goda avhängningsmöjligheter. Tre väldisponerade sovrum där alla tre har plats till säng, skrivbord och förvaring. I det ena har man en egen balkong, mycket trevligt! Det finns både ett helkaklat badrum och en toalett, oerhört praktiskt. Dessa renoverades i samband med stambytet 2016. Stort badrum som är utrustat med dusch, wc, kommod, badkar, handdukstork och spotlights. Köket är praktiskt med arbetsytor på varje sida, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Genom köket når man den andra balkongen, stor trivsam möblerbar balkong. Möblera och bjud hem vännerna!

Fördelarna är många med att just bo här som att det finns två balkonger, både en toalett och ett badrum, föreningen har ett bra avtal med Com Hem som gör att ni får ett snabbt och bra internet för enbart 175kr/mån och läget på just den här bostaden som har närmst till parkeringshuset, verkligen en toppenbostad! Värt att tillägga är att det finns plats i varje sovrum till förvaring och i hallen men man har också ett stort förråd i källaren som tillhör bostaden.

Att bo på Västra Berga finns det många fördelar, för att nämna några är det främst att planlösningarna på fyrorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med ytor, två badrum och två balkonger i söderläge. Att man sedan har parkeringsplatser som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta och det kostar endast 150 kronor/månad. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Det finns plats till att sätta in garderober och skapa mer förvaringsutrymmen men annars tillhör ett väldigt stort förråd lägenheten, väldigt bra. Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Anmälan till visning sker genom mäklaren, Pontus Aronsson som ni når antingen via telefon, 0735-163991 eller via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration