Kadettgatan 66a / Västra Berga / Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FYRA MED TVÅ BALKONGER I SÖDERLÄGE!

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 748 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Kadettgatan 66A, en 4 rok på hela 102,5 kvm med två balkonger i söderläge i ett populärt område med en omtyckt förening!

På andra våningen finner vi denna ljusa stora fyra som erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor samt ett härligt ljusinsläpp. Öppen stor hall med goda avhängningsmöjligheter. Tre väldisponerade sovrum där alla tre har plats till säng, skrivbord och förvaring. I det ena har man en egen balkong, mycket trevligt! Det finns både ett helkaklat badrum och en toalett, oerhört praktiskt. Dessa renoverades i samband med stambytet 2016. Stort badrum som är utrustat med dusch, wc, kommod, badkar, handdukstork och spotlights. Köket är praktiskt med arbetsytor på varje sida, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Genom köket når man den andra balkongen, stor trivsam möblerbar balkong. Möblera och bjud hem vännerna!

Fördelarna är många med att just bo här som att det finns två balkonger, både en toalett och ett badrum, föreningen har ett bra avtal med Com Hem som gör att ni får ett snabbt och bra internet för enbart 175kr/mån och läget på just den här bostaden som har närmst till parkeringshuset, verkligen en toppenbostad! Värt att tillägga är att det finns plats i varje sovrum till förvaring och i hallen men man har också ett stort förråd i källaren som tillhör bostaden.

Att bo på Västra Berga finns det många fördelar, för att nämna några är det främst att planlösningarna på fyrorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med ytor, två badrum och två balkonger i söderläge. Att man sedan har parkeringsplatser som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta och det kostar endast 150 kronor/månad. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Det finns plats till att sätta in garderober och skapa mer förvaringsutrymmen men annars tillhör ett väldigt stort förråd lägenheten, väldigt bra. Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Anmälan till visning sker genom mäklaren, Pontus Aronsson som ni når antingen via telefon, 0735-163991 eller via mail, pontus.aronsson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.