Kadettgatan 66a / Västra Berga / Helsingborg

ÄNTLIGEN EN FYRA MED TVÅ BALKONGER I SÖDERLÄGE!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 748 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2020-02-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Berga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Kadettgatan 66A, fyra rum och kök på hela 102,5 kvm med två balkonger i söderläge i ett populärt område med en omtyckt förening!

Västra Berga är känt för sina välplanerade planlösningar som ger varje rum bra med ytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Väl framme på våningsplan två kliver man in i en ljus hall med ett fint klinkergolv som sedan går över till det genomgående parkettgolvet. Redan i hallen får man en försmak av den moderna renoveringen tillsammans med de stilsäkra utvalda materialvalen. Bostaden har genomgått en större renovering under 2019/2020 med nya golv, lister, målat/spacklat, Ikea-kök och nydragen el.
Det finns väldigt bra med förvaringsytor både inne i lägenheten i samtliga rum men framförallt i det väldigt stora förrådet som tillhör bostaden i källaren.

Köket är från Ikea som är smakfullt inrett med gråa luckor tillsammans med en träbänkskiva som fint bryter av och sedan ett vitt kakel ovanför. Ett kök som tar fram glädjen i matlagningen med bra belastningsytor och förvaring på bägge sidor av köket samt plats till ett matbord. Vardagsrummet är rymligt med lättmöblerade ytor till såväl soffgrupp som matbord. En stor fördel med just dessa fyror är att det finns både en toalett och ett helkaklat badrum där bägge har renoverats av föreningen i samband med stambytet, stort badrum med tvättmaskin och ett badkar. Tre väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och skrivbord, där det ena leder en ut till den andra balkongen. Ni läste helt rätt, det finns två balkonger där det andra är i anslutning till köket. Bäst av allt ligger dessa i ett soligt söderläge, möblera och bjud hem vännerna!

Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser som finns att hyra mot en billig kostnad/månad eller ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västra Berga

Västra Berga ligger i norra Helsingborg. Det finns stora grönområde och det är en lugn och fin miljö. Det finns pizzeria, blomsteraffär, postombud och ICA Nära inom gångavstånd. Det är nära till Väla med alla butiker och IKEA, mm. Skola och förskola finns i närområdet.

Nöje

Västra Berga ligger inte långt ifrån Helsingborg Arena med olika typer av arrangemang, musik och mässor. Olympia, HIF;s hemmaarena ligger också i närheten. Flera lunchrestauranger i området. Det är nära till Väla köpcentrum med dess stora utbud av olika butiker, IKEA, Elgiganten mm.

Fritid

På Västra Berga ligger Aktiverum, ett gym och träningscenter med stort utbud och Norrvalla IP. Natursköna Pålsjöskog med löpslingor och promenadstråk ligger inte långt härifrån. Där finns även tennisbanor. Västra Berga är ett grönt område som inbjuder till promenader och cykelturer i närområdet.

Kommunikation

Det finns mycket goda kollektiva kommunikationer som buss och tåg alldeles i närheten. Västra Berga ligger i norra Helsingborg med tillfarter både till E4:an och E6:an. Ängelholms flygplats når man på ca 30 min med bil.

Familjeliv

I närområdet ligger det flera förskolor och även grundskolor, såsom Västra Berga skola F-9 och Ringstorpsskolan F-6. Det finns flera lekplatser och härliga grönområden att leka på. Bibliotek finns i närheten.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.