Kadettgatan 6d

Kadettgatan 6d

Slutpris

1 950 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 6d


Slutpris
1 950 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

En gavelägenhet i absolut toppskick. Måste ses!

Välkomna till Kadettgatan 6D och denna fyra rum och kök på hela 102,5 kvm med två balkonger i fritt insynsskyddat läge. Här bor man i ett populärt område med en omtyckt bostadsrättsförening!

Västra Berga är känt för sina välplanerade planlösningar som ger varje rum bra med ytor och härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Man kliver in i en ljus hall med ett bra utrymme att hänga av ytterkläderna och ställa skorna. Till vänster har vi den renoverade gästtoaletten och lägenhetens första sovrum varav detta sovrummet har en egen balkong. Vidare har vi det stilrent renoverade köket med extra mycket förvaring och som även har utrymme för en matplats.Köket är utrustat med ugn, spishäll, diskmaskin, stor kyl och frys samt fläkt. Från köket har man utgången till lägenhetens andra balkong. Intill köket har man bostadens stora sällskapsrum där det finns plats för både en stor soffgrupp men även stort matbord. Eftersom detta är en gavellägenhet så har man extra ljusinsläpp från ett fönster i vardagsrummet. Intill vardagsrummet finns ytterligare ett av bostadens sovrum. Badrummet renoverades av föreningen när de gjorde stambyte för bara ett par år sedan. Badrummet är otroligt fint renoverat och här finns tvättmaskin och torktumlare, toalett, stort handfat med kommod och överskåp, handdukstork samt ett inomhusspa. Sen har vi det sista av de tre sovrummen varav detta har gott om förvaring i garderober.

Västra Berga är ett tryggt område och är väldigt lugnt med allt inom räckhåll. Det är enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flera parkeringsplatser finns att hyra mot en billig kostnad eller så ställer man sig vid vägarna i området som har fri parkering. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område!


Boarea
102.5 kvm
Avgift
6 971 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.