Kadettgatan 4A

Kadettgatan 4A

Slutpris

1 080 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 4A


Slutpris
1 080 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

Chans att skapa sin egen drömlägenhet på områdets bästa läge och på gavelläge!

Nu har vi nöjet att presentera denna tvårummare på Västra Bergas bästa läge, andra våningen med en stor balkong i helt rätt läge med sol från lunch tills den går ner. Denna lägenheten ligger även med gavelläge med ett extra fönster i vardagsrummet som både ger ett härligt ljusinsläpp men där du även har fri utsikt mot Pålsjö skog och kan se Pålsjö krematorium.

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomtänkt planlösning där varje rum får bra med ytor som är på hela 60,5 kvm. In välkomnas man av en rymlig hall som delar av samtliga rum med möjlighet att hänga av sig ytterplaggen. Till höger om hallen finner man sovrummet, ett stort rum med plats till dubbelsäng, förvaring och skrivbord, Här finns både garderob och även en separat klädkammare. Rakt fram från hallen finner man badrummet, det helkaklade moderna badrummet från stambytet som blev klart för bara ett par år sedan. Inrett med svarta och vita kulörer på kaklet, snyggt! Utrustat med wc, handfat, dusch, handdukstork samt spotlights. Badrummet är förberett för egen tvättmaskin.

Vardagsrummet är stort och rymligt med plats till trevliga umgängesytor som soffgrupp och matbord. Rummet fylls upp med ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Köket har äldre inredning och vitvaror. Genom köket når man även balkongen. En stor balkong som ligger i helt rätt läge som är fullt möblerbar. Här kan man njuta av eftermiddag och kvällssolen utan insyn.

Att bo på Västra Berga finns det många fördelar, för att nämna några är det främst att planlösningarna på tvåorna är praktiska och genomtänkta där varje rum får bra med yta. Att man sedan har parkeringsplatser som går att hyra där det finns flera som ligger väldigt nära bostaden är svårslaget att hitta och det kostar endast 150 kronor/månad. Bekvämt och underlättar verkligen vardagen. Det finns plats till att sätta in garderober och skapa mer förvaringsutrymmen men annars tillhör ett väldigt stort förråd lägenheten.. Själva området, Västra Berga är ett tryggt område, väldigt lugnt med allt inom räckhåll och enkelt att ta sig vidare med antingen de goda bussförbindelserna eller bilen om man vill in till stan eller ut från Helsingborg. Inom promenadavstånd finns det skolor, grönområden, träningsanläggningar som gym och fotbollsplaner samt promenadavstånd till Pålsjö-skog och Maria-station. Flyttar man till Västra Berga är det svårt att flytta därifrån, ett fantastiskt område.

Välkommen till ditt nya hem!
______________________________________
Tänk på att det är viktigt att vara förberedd inför visningen. Efter visningen så kan budgivningen dra igång ganska snabbt och är man inte tillräckligt förberedd så kan man därför riskera att missa chansen att delta.

Det första steget är att man har ett giltigt lånelöfte från banken. Har du inte det? Hör av dig till mig så kan jag hjälpa dig med det. Vi har samarbete med en bank som har bra erbjudanden till just våra kunder.

Bor du i hus eller bostadsrätt och behöver sälja innan du kan köpa? Hör av dig omgående till mig så kan jag komma hem till dig så fort som möjligt och titta på det så ni vet förutsättningarna för er egen försäljning, vad ni kan få för det och hur lång tid det kan tänkas ta att sälja. Kanske har jag redan köparna i mitt spekulantregister?

Tveka inte att höra av er till mig om ni behöver hjälp att förbereda er! Ni når mig på 0793-47 38 21 eller j.eriksson@maklarhuset.se


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 588 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-06

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2020-11-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.