Kadettgatan 18a

Kadettgatan 18a

Slutpris

1 200 000 kr


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 18a


Slutpris
1 200 000 kr

Västra Berga— Helsingborg

RENOVERAD TVÅA MED INGLASAD BALKONG PÅ VÄSTRA BERGA!

Söker ni en tvåa på en populär adress som det enbart är att flytta direkt in i? Välkomna till Kadettgatan 18a!

Inledningsvis möts man av en rymlig hall med lägenhetens genomgående golv och ljusa kulörer på väggarna. Här finns det gott om förvaring i form av garderob och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man det kaklade badrummet som renoverades i samband med stambytet som är utrustat med spotlights, tvättmaskin med torkfunktion och ett badkar.

För er som gillar att laga mat så kommer ni verkligen uppskatta köket. Renoverades år 2017 och är från Ikea som har bra med plats till förvaring, arbetsytor, trevlig maskinpark och plats till ett matbord. Smakfullt inrett med vita köksluckor, mörkare bänkskiva som fint bryter av det ljusa.

Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Stort plus att bostaden ligger på gavel, ett extra fönster i vardagsrummet som fyller rummet med härligt ljusinsläpp. Sovrummet är inrett med garderober längs ena sidan av väggen och har utgång till balkongen. Trevlig, inglasad balkong som kan inredas med soffgrupp med tillhörande bord och ligger i ett härligt solläge.

Västra Berga är ett omtyckt område med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Smidigt att ta sig runt med buss där ni har närmsta busshållplats på gångavstånd, Mariastation eller för er som färdas med bil så kommer ni fort ut på motorvägen.
I området finns trevliga promenadstigar och för er som älskar naturen har ni Pålsjö-skog inom promenadavstånd. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.


Boarea
66 kvm
Avgift
5 229 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-08-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2023-08-12. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.