Kadettgatan 42d

Kadettgatan 42d


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 42dVästra Berga— Helsingborg

Välplanerad tvåa på första våning med balkong i sydväst!

Äntligen ges möjligheten att förvärva denna trevliga tvåa med stor potential som är belägen på första våning (ej markplan) och har balkong i sydväst med utsikt mot föreningens välskötta innergård, välkomna till Kadettgatan 42D!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där samtliga rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In genom dörren möts ni av en inbjudande hall med inbyggd garderob och plats till att hänga av sig. Sovrummet är i bra storlek och har egen klädkammare samt inbyggda garderober. Kaklat badrum i stilrena kulörer som renoverades i samband med att föreningen utförde stambyte. Utrustat med dusch med duschvägg, spotlights och toppmatad tvättmaskin. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord och får ett rikt ljusinsläpp.

Trevligt kök som är inrett med god förvaring i form av över/underskåp, bra med arbetsytor och plats till ett matbord. I de flesta tvåorna finner man en kombinerad kyl och frys men i denna bostad har man tänkt till extra och valt att ha fullhöjd kyl och frys vilket underlättar oavsett om ni är en eller flera som bosätter er här. Från köket når man balkongen som ligger i sydväst. Ett fantastiskt solläge och en trevlig utsikt mot föreningens välskötta innergård med grillplats och lekplats som får nyttjas av medlemmarna. Föreningen har påbörjat projektet med att renovera balkongerna men de började med fastigheterna längre upp så det kommer ta tid innan de kommer till just denna bostad men när det är klart så kommer det bli väldigt fint.

Stor förening, bra med parkeringsmöjligheter, närhet till miljörum, rejäla förråd i markplan till bostäderna som man får nyttja och att föreningen har ett gruppavtal med Ownit som ger er snabbt internet för endast 175 kronor per månad vilket är nämnvärda fördelar med att just bo här. Välkomna att sätta er prägel på denna välplanerade bostad.

Västra Berga är ett område som ligger med allt inom räckhåll som er vardag kan tänkas behöva. Ni behöver inte färdas med bil för att ta er till närmsta livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, skola etc utan ni finner det på promenadavstånd. För er som pendlar med buss så finns det flera busshållplatser i området som ligger en kort sträcka från bostaden och för er som pendlar med tåg så har ni Mariastation. Att ta en promenad eller en joggingtur i skogen är för många en ren avkoppling efter en stressig dag på jobb och då har ni populära Pålsjö-skog en kort bit bort.


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 687 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-06-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2024-06-05. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.