Lilla Bergaliden 5 / Centrum / Helsingborg

Rymlig lägenhet med två balkonger i sydvästläge med fantastisk sundsutsikt.

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
104 kvm
Avgift
6 776 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lilla Bergaliden såldes av oss 2019-10-06. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Lilla Bergaliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera denna rymliga lägenhet högst upp i huset med inte bara en utan två balkonger i soligt sydvästläge där man har sol nästan hela dagen. Man har även helt fantastisk utsikt över sundet. Man tar bekvämt hissen upp till femte våningsplanet och kliver in i en hall där det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläderna. Lägenheten totalrenoverades under 2010/2011 och är fortfarande i väldigt gott och omhändertaget skick.

Med utgångspunkt från hallen har vi först det stora sovrummet, sedan badrummet med duschkabin, ett utrymme som idag används som bibliotek men som ursprungligen var lägenhetens tredje sovrum, ett kök längs med fönsterna ut mot sundet med öppen planlösning till sällskapsrummet, stort sällskapsrum med utrymme både för soffgrupp och matsalsmöblemang, en gästtoalett samt det andra sovrummet med en separat klädkammare. Balkongerna når man från biblioteket och sällskapsrummet.

Kort sammanfattat är detta en mycket trevlig, genomgående och ljus lägenhet med stora öppna ytor. Lägenheten är i gott skick och de två balkongerna är helt fantastiska. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.