Morellgränden 1

Morellgränden 1

Slutpris

1 400 000 kr


Helsingborg

Morellgränden 1


Slutpris
1 400 000 kr

Helsingborg

Stilrent renoverat radhus med stor hörntomt!

Nu kan vi stolt presentera Bårslövs finaste renoverade radhus om 80,5 kvm belägen på en stor hörntomt med en trivsam veranda i helt rätt läge!

Lägenheten erbjuder en praktisk och genomgående planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. Bostaden har genomgått en större renovering under 2020 med nya golv, lister, målade/spacklade väggar, badrum, tvättstuga och kök.
In genom ytterdörren finner man en rymlig ljus hall med ett fint klinkergolv som sedan går över till det fina laminatgolvet. Det finns två väldisponerade sovrum som kan inredas med säng, förvaring och ett skrivbord. Placeringen av bostaden är det bästa i området som man tydligt ser när man kommer ut på trädäcket och runt tomten. Rummen erbjuder trevliga umgängesytors som kan inredas med soffgrupp och ett större matbord. Balkongen är stor, fullt möblerbar som förlänger sommarperioden, möblera, bjud hem vännerna och njut av det fria läget. Badrummet är inrett med tidlösa kulörer som går i ljusa och mörka nyanser. Förutom badrummet så är även tvättstugan helkaklad. Praktiskt genomtänkt är tvättstugsdelen utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bänkskiva, väggskåp samt tvättho med vatten för handtvätt eller dylikt. Badrummet är utrustat med dusch med duschvägg, wc, kommod, spotlights samt spegel med belysning. Modernt och fint kök med smakfulla detaljer som passar väldigt bra in med det fina golvet. Det är inrett med spotlights, gråa luckor, ljus bänkskiva och kakel ovanför. Ett kök som gör det kul att laga mat med goda förvaring i skåpen och arbetsytor på bägge sidor. Maskinell utrustning som häll, fläkt, ugn, diskmaskin, kyl och frys.

Bårslöv är ett oerhört populärt område som har växt otroligt mycket de senaste åren. Här bor man i ett väldigt lugnt område med närhet till allt vad ens vardag kan tänkas behöva. Det finns allt från bra bussförbindelser, livsmedelsbutiker, grönområden, enkelt att antingen ta sig ut på både E6:an och E4:an. Det ingår även ett garage till bostadsrätten. Förvaringsutrymmena i bostaden är väldigt bra men det tillhör även ett stort förråd i källaren.

Varmt välkomna att boka in er till visning som ni gör genom hemsidan, ser framemot att träffas!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
6 060 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1
Såld
2020-09-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.