Övre Nytorgsgatan 87 D / Eneborg / Helsingborg

Fin tvåa i centralt läge!

Slutpris
560 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
5 084 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Nytorgsgatan såldes av oss 2019-09-21. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Övre Nytorgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Eneborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Övre Nytorgsgatan 87 D, en fin tvårummare belägen centralt i Helsingborg med bra planering och balkong i ett soligt söderläge!

Lägenheten erbjuder en praktiskt och genomgående planlösning där varje rum är optimalt planerat. Ljus, stora ytor och väldigt rymlig är något som just denna lägenheten speglar. I hallen har man god plats till att hänga av sig ytterplaggen som sedan tar en vidare in i lägenheten. Sovrummet är bra disponerat med goda ytor till säng och förvaring. Från sovrummet har man fönster mot den vackra innergården vilket erbjuder både fin utskikt och fridfulla nätter även om man sover med fönstret öppet. Både vardagsrummet och köket erbjuder gott om plats för umgänge, bara sällskapet som fattas!

Vardagsrummet är rymligt med ett snyggt parkettgolv som får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Trevliga sociala ytor till en större soffgrupp med tv-bänk och ett matbord. Ett väldigt mysigt badrum, utrustat med handfat, toalett och en duschvägg.
Köket är ett fint äldre kök med bra arbetsytor, förvaring och plats till en matgrupp. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys.

Ett ypperligt tillfälle för er att förvärva denna fina rymliga tvårummare med möjligheten att sätta sin egna prägel. Verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats. Till lägenheten tillhö den gemensamma tvättstugan finner man också nere i källaren.

Välkommen till Övre Nytorgsgatan 87 D.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.