Övre Nytorgsgatan 87 D

Övre Nytorgsgatan 87 D

Slutpris

560 000 kr


Eneborg— Helsingborg

Övre Nytorgsgatan 87 D


Slutpris
560 000 kr

Eneborg— Helsingborg

Fin tvåa i centralt läge!

Välkomna till Övre Nytorgsgatan 87 D, en fin tvårummare belägen centralt i Helsingborg med bra planering och balkong i ett soligt söderläge!

Lägenheten erbjuder en praktiskt och genomgående planlösning där varje rum är optimalt planerat. Ljus, stora ytor och väldigt rymlig är något som just denna lägenheten speglar. I hallen har man god plats till att hänga av sig ytterplaggen som sedan tar en vidare in i lägenheten. Sovrummet är bra disponerat med goda ytor till säng och förvaring. Från sovrummet har man fönster mot den vackra innergården vilket erbjuder både fin utskikt och fridfulla nätter även om man sover med fönstret öppet. Både vardagsrummet och köket erbjuder gott om plats för umgänge, bara sällskapet som fattas!

Vardagsrummet är rymligt med ett snyggt parkettgolv som får ett härligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Trevliga sociala ytor till en större soffgrupp med tv-bänk och ett matbord. Ett väldigt mysigt badrum, utrustat med handfat, toalett och en duschvägg.
Köket är ett fint äldre kök med bra arbetsytor, förvaring och plats till en matgrupp. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys.

Ett ypperligt tillfälle för er att förvärva denna fina rymliga tvårummare med möjligheten att sätta sin egna prägel. Verkligen ett toppenboende med en mycket bra planlösning belägen på ett trevligt läge i ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds det goda bussförbindelser, bra med parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig runt i Helsingborg och resten av Skåne från denna centrala plats. Till lägenheten tillhö den gemensamma tvättstugan finner man också nere i källaren.

Välkommen till Övre Nytorgsgatan 87 D.


Boarea
50 kvm
Avgift
5 084 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-09-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.