Ragnvallagatan 30A

Ragnvallagatan 30A

Slutpris

1 200 000 kr


Adolfsberg— Helsingborg

Ragnvallagatan 30A


Slutpris
1 200 000 kr

Adolfsberg— Helsingborg

STILREN TVÅA MED INGLASAD BALKONG!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva denna moderna och smakfullt renoverade lägenhet som har en stor inglasad balkong i ett fantastiskt läge!

Lägenheten erbjuder en ljus öppen hall med ett fint genomgående laminatgolv som sträcker sig in i samtliga rum. Till höger finner man ett stilrent badrum samt ett väldisponerat sovrum som rymmer både säng, förvaring och skrivbord. Badrummet är helkaklat samt utrustat med kommod, spegelskåp, wc, dusch och duschvägg. Vidare in i lägenheten finner ni en välplanerad walk-in closet med utrymme för diverse förvaring.

Köket är smakfullt inrett med vita luckor och vitrinskåp samt fina materialval som mässing och bänkskiva i marmor. Det finns goda arbetsytor på bägge sidor och förvaring i både över-, och underskåpen samt plats för matgrupp. Sammantaget ett påkostat kök för den som älskar att laga mat då man har all utrustning man kan tänkas behöva som häll, fläkt, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys. Från köket finns det två ingångar till det moderna och inbjudande vardagsrummet. Vardagsrummet är hemmets favoritplats med stora sällskapsytor och även en trivsam balkong som förlänger sommaren. Balkongen är fullt möblerbar med soffgrupp och bord . Vardagsrummet får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket lyser upp de trevliga umgängesytor.

Läget kan inte bli bättre då fastigheten ligger i västerläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Det är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, flera parkeringsplatser, grönområden, livsmedelsbutiker, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg.


Boarea
67 kvm
Avgift
4 346 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.