Skaragatan 59 / Rosengården / Helsingborg

STOR TVÅA MED BALKONG I VÄSTERLÄGE!

Slutpris
825 000 kr
Boarea
61.5 kvm
Avgift
3 636 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skaragatan såldes av oss 2019-07-14. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Skaragatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosengården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Skaragatan 59 som är belägen på tredje våningen i ett omtyckt och lugnt område med en stor trivsam balkong i helt rätt läge!

Lägenheten erbjuder en välplanerad planlösning där varje rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In genom ytterdörren möts man av den öppna och rymliga hallen som är inredd med tre garderober och ett linneskåp men även plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man badrummet som är inrett med ett badkar. Köket är praktiskt med bra arbetsytor, förvaring i både över och underskåpen samt plats till ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, kyl och frys. Vardagsrummet är stort och ljust som får ett härligt ljusinsläpp. Här erbjuds trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. Sovrummet är väldisponerat med en klädkammare, trevligt med bra förvaring och ytor till en stor dubbelsäng. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger i ett västerläge, mycket trevligt. Här har det spenderats mycket tid med familj och vänner, verkligen en favoritplats.

En bostad för paret eller första gångs köparen som vill sätta sin egna prägel och skapa sitt drömhem.

På rosengården bor man med närhet till god service och kommunikationer. På promenadavstånd har man förskolorna Solrosens Förskola, Skarans Förskola och John Blunds Förskola. För barn som går i grundskolan finns både Nanny Palmkvistskolan och Sally Bauer skolan. För de ytterligare lite äldre barnen så finns Filborna gymnasiet. Vid Filborna gymnasium har man även det otroligt populära gymmet Filborna Arena där det även finns en stor simhall. Man har också gångavstånd till Rosengården centrum där det finns: Bibliotek, Vårdcentral, BVC, Postombud, Apotek, Mataffär, Pizzeria, Konditori, Frisör, Fritidsgård. Ett fantastiskt läge med andra ord där det är lätt att ta sig därifrån in till stan eller ut från Helsingborg antingen med bil eller buss då det finns ett flertal busshållsplatser inom kort avstånd.

Välkomna till visning vilket ni anmäler er till genom hemsidan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.