Södra Hunnetorpsvägen 78a

Södra Hunnetorpsvägen 78a

Slutpris

800 000 kr


Adolfsberg— Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 78a


Slutpris
800 000 kr

Adolfsberg— Helsingborg

VÄLPLANERAD TVÅA MED INGLASAD BALKONG PÅ ETT AV OMRÅDETS BÄSTA LÄGE!

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa om 64 kvm som är belägen på andra våning med inglasad balkong i ett av områdets bästa läge!

Bostaden är i renoveringsbehov, sätt er egna prägel och skapa ert drömhem. Bostaden disponerar sig på en rymlig hall med garderober och plats till att hänga av sig. I anslutning till hallen finner man badrummet, inrett med plastmatta och våtrumstapet. Utrustat med badkar och tvättmaskin. Äldre kök med äldre vitvaror som är i behov av att förnyas. Finns plats att inredas med ett matbord. Sovrummet är i bra storlek och nås både genom kök och vardagsrum. Stora sällskapsytor i vardagsrummet som kan möbleras med soffgrupp och har utgång till den inglasade balkongen. Möblera och njut av ett fantastiskt läge!

Adolfsberg är ett populärt område med goda kommunikationer och service. Här erbjuds bra bussförbindelser, grönområden, livsmedelsbutik, skolor och väldigt enkelt att ta sig in till stan eller ut från Helsingborg.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 582 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Södra Hunnetorpsvägen såldes av oss 2023-02-10. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Södra Hunnetorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.