Sofiebergsvägen 80 / Sofieberg / Helsingborg

Mycket fint kedjehus på stor tomt!

Slutpris
3 300 000 kr
Boarea
113 kvm
Driftkostnad
40 550 kr/år
Totalareal
600 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Sofiebergsvägen såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sofiebergsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sofieberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen chansen att köpa ett av de trevliga och välplanerade enplans kedjehusen på Sofiebergsvägen. Dessa radhus har rejäla tomter som är väldigt välplanerade och insynsskyddade. I denna trädgården har vi bland annat trädgårdsland, utomhusbubbelpool, stort trädäck samt ett inglasat uterum. Väl inne i huset så finner vi tre sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt groventré med ett andra badrum och tvättstuga. Vardagsrummet är stort och de stora fönsterna ut mot trädgården i söderläge ger ett härligt ljusinsläpp till rummet.

Här finns ett stort uterum med utrymme för stort möblemang. I och med att uterummet ligger i söderläge så har man sol nästan hela dagen.

Man parkerar bilen antingen i den tillhörande carporten eller på uppfarten. Här får två bilar plats. Det finns mer parkeringsutrymme bara andra sidan av vägen.

Kort sammanfattat är detta ett välplanerat enplans kedjehus med en fantastiskt tomt bara att flytta in och trivas. Missa inte denna chansen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten