Sommargatan 95

Sommargatan 95

Slutpris

2 305 000 kr


Västergård— Helsingborg

Sommargatan 95


Slutpris
2 305 000 kr

Västergård— Helsingborg

Enplansradhus i Brf-form på hörntomt!

Varmt välkomna till detta välplanerade enplansradhus i bostadsrättsform i Brf Rödluvan. Götenehus byggde dessa radhus år 1998 och de är väldigt populära och omtyckta. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till service och goda kommunikationer. Den väg som går utanför bostaden trafikeras i princip enbart av de som bor i föreningen, alltså väldigt lite trafik.

Man parkerar smidigt bilen i den tillhörande carporten som rymmer åtminstone två bilar. Huvudingången har vi på framsidan av huset och via den möts man av en hall med bra förvaring i garderober. Direkt till höger från hallen har vi radhusets ena sovrum som renoverades under föregående år och även här finns garderober. Vidare in i bostaden som har delvis öppen planlösning så har vi ett rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Vi har även ett badrum med dusch, tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, kök som har blivit uppdaterat 2016 och som har helt ny kyl, frys och ugn med induktionshäll. Från köket når man även det stora sovrummet som renoverades 2016. Från köket kan man gå ut till det stora inglasade uterummet som rymmer stort möblemang. Uterummet är även förberett med el för att kunna ha till exempel värmare så man kan förlänga säsongen ytterligare. I uterummet har man även tillgång till förrådet. Sommargatan 95 ligger på en hörntomt och sitter enbart ihop med grannen via carporten. Det är en ganska stor tomt som man får lov att nyttja efter ens eget behov men det kan rymma planteringslådor, växthus eller studsmatta om man har barn.

Kort sammanfattat är detta ett mycket trevligt boende både för ett par med eller utan barn men inte minst för de lite äldre i och med att allting är på markplan.
Välkommen hem!


Boarea
74.5 kvm
Avgift
4 199 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 1
Såld
2018-10-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Sommargatan såldes av oss 2018-10-24. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Sommargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.