Fästanvägen 16

Fästanvägen 16

Slutpris

3 900 000 kr


Kivik— Simrishamn

Fästanvägen 16


Slutpris
3 900 000 kr

Kivik— Simrishamn

Rofylld Österlen-dröm med havsutsikt!

Drömmen om Österlen är inte längre långt borta! På avskilt läge men med närhet in till handel, kaféer, restauranger och Kiviks vackra hamn ligger Fästanvägen 16.
Vägen upp till huset från byn är vacker. Tomten är väl tilltagen och boningshuset är placerat på bästa läge. Utemiljön erbjuder många härliga rum där träden lämnar vacker och svalkande skugga. En utedusch finns på tomten som sköljer av kroppen efter ett salt dopp i havet och svalkar skönt de varma sommardagarna. I öst skymtas Östersjöns kustlinje. En ynnest att få dricka sitt kaffe till morgonens första solstrålar på denna plats där endast fågelkvittret ljuder.

Interiört erbjuder huset oss bevarade originaldetaljer i symbios med moderna inslag. Målade plankgolv, vackra valv, spröjsade fönster och ljusinsläppet i kombination med vyerna utanför är slående. På entréplanet finner vi en generös hall och ett enklare kök. Vi erbjuds även ett stort allrum med kamin och utgång till en av fastighetens många tänkbara uteplatser, sovrum med duschkabin, wc samt ett rum som kan användas som ytterligare ett sovrum, arbetsrum eller vad man än helst önskar. Boytan är uppmätt till 93 kvm och då finns även en oinredd vind med fantastiska möjligheter, en blank canvas som bara väntar på det första penseldraget.
En unik möjlighet att förvärva en rofylld plats med fortsatt möjlighet att sätta egen prägel på där man har närhet till Österlens oändliga skatter.

Varmt välkomna att boka in er på visning!


Boarea/biarea
93/11 kvm
Driftkostnad
79 596 kr/år
Tomtarea
3 209 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-12-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.