Gråmanstorp 1017 / Gråmanstorp / Klippan

Villa med flera sidobyggnader

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea/biarea
130/80 kvm
Driftkostnad
39 100 kr/år
Tomtarea
3 096 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-06-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Gråmanstorp såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Gråmanstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gråmanstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I den lantliga lilla byn Gråmanstorp, belägen strax utanför Klippans tätort, ligger en fastighet med adress Gråmanstorp 1017 som nu ska byta ägare. Villan erbjuder fyra sovrum, vardagsrum, allrum, rymligt kök och badrum. Hemmets sällskapsavdelning och bostadens hjärta integreras med köket i en praktisk planlösning. Stor tomt om dryga 3000 kvm. Sidobyggnader som består av maskinhall, verkstadsel, lager, garage, hobbyrum och förråd.

Barnvänlig by med naturen runt knuten med både ridvägar och promenadstråk i fantastiska miljöer. Kort bilväg till både Ängelholm och Helsingborg. Med ett perfekt utgångsläge för dig som vill ha nära till det mesta men ändå vill bo på landet. Kanske bedriva verksamhet eller bara ha gott om plats för din hobby?

Varmt välkommen att anmäla dig till visning redan idag. Du bokar dig enklast själv online via vår hemsida!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.