Källnavägen 1

Källnavägen 1

Slutpris

1 300 000 kr


Klippan

Källnavägen 1


Slutpris
1 300 000 kr

Klippan

Hus i Källna med stor potential som har en fantastisk tomt på hela 8007 kvm och sidbyggnader!

FÖRBESIKTIGAT MED DOLDA FELFÖRSÄKRING!

Välkomna till Källnavägen 1 som är ett 1-1/2 plans hus med källare/torpagrund som har en fantastisk tomt på hela 8007 kvm då fastigheten är samtaxerad (Klippan ÖJA 3:65 och Klippan ÖJA 1:29).

Huset ligger mellan Östra-Ljungby och Össjö som passar både den stora och den mindre familjen. Parkeringsmöjligheterna är mycket goda med plats till flertalet bilar på den stora uppfarten eller en i garaget.
Första plan är fördelad på en rymlig hall med plats till att hänga av sig och badrummet ligger i anslutning som är utrustat med dusch. Köket är från 2016 som går i vita luckor tillsammans med en fin bänkskiva. Ett kök som tar fram matglädjen med sina goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och plats till ett stort matbord. För er som är i behov av ett fjärde sovrum så finns möjligheten att dela av vardagsrummet. Öppet, rymligt vardagsrum med kamin och trevliga umgängesytor som kan inredas med soffgrupp och matbord.

Ovanvåningen finns en avlång hall som är fullt möblerbar som delar av de tre sovrummen och har utgång till balkongen. Tre väldisponerade sovrum där två av dem har en klädkammare och samtliga får plats med säng och förvaring. För att nå pannrummet och tvättstugan så går man ut från huvudfastigheten till den andra byggnaden bredvid. På tomten har man flera sidobyggnader som används till förvaringsutrymmen men möjligheterna är flera för den som vill bedriva verksamhet hemifrån.

Här bor man i ett lugnt kvarter i Källna som tillhör Klippans kommun. Ett läge som underlättar er vardag där ni enkelt kan ta er in till grannkommunerna som Helsingborg och Ängelholm. Några minuter ifrån finner man livsmedelsbutik, skolor, pizzerior i Östra Ljungby och på promenadavstånd busshållplats.


Boarea/biarea
70/30 kvm
Driftkostnad
21 484 kr/år
Tomtarea
8 007 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-05

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Källnavägen såldes av oss 2021-03-05. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Källnavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.