Malmros Väg 1e / Klippan

ÄNTLIGEN EN TVÅA I POPULÄRT OMRÅDE!

Boarea
58 kvm
Avgift
3 308 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
0 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på malmros väg såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på malmros väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Klippan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Malmros väg 1E, en välplanerad renoverad tvåa om 58 kvm som är belägen i ett lugnt och trevligt område som ger er radhus-känsla!

Bostaden erbjuder en välplanerad och öppen planlösning med ett genomgående fint golv. Bostaden har genomgått en större renovering under 2019/2020 med golv, målning, kök och badrum.
In genom dörren möts man av en öppen hall med god plats till att hänga av sig ytterplaggen som sedan tar en in till matsalsrummet och köket. Ett modernt kök som går i ljusa kulörer på både luckor, bänkskiva och kakel. Praktiskt med bra förvaring i både över och underskåpen, arbetsytor och öppet ut mot matsalsytan som kan möbleras med ett större matbord. Trevliga umgängesytor i det rymliga vardagsrummet som kan inredas med stor soffgrupp som sedan leder en ut till trädgården som man nyttjar tillsammans med lägenheten ovanför. En insynsskyddad härlig trädgård som varit en favoritplats, radhus-känsla. Föreningen lånar ut trädgårdsredskap. Stort sovrum med utsikt mot grönskande trädgården som har plats till både säng och möjlighet att sätta in garderober. Helkaklat badrum som går i ljusa och mörka kulörer på kaklet som är utrustat med dusch och förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Fördelarna att bo just här är många, otroligt lugnt område med mycket grönska, natur och kultur samt trevliga promenadstigar.
En bostad som passar både första gångs köparen eller det unga som det gamla paret då det är en mycket välplanerad och öppen två rok. Finns en lekplats, trädgårdsredskap att låna, samlingslokal att hyra mot ingen avgift. Här bor man med god kommunikation och service. Närhet till livsmedelsbutiker, bank, badhus, bowlinghall, apotek, vårdcentral, bensinstationer, fotbollsplan, skolor och mysiga matställen som Magasinet Stallet och Grindstugan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.