Torggatan 64

Torggatan 64


Klippan

Torggatan 64



Klippan

HEMTREVLIGT 2-PLANS KEDJEHUS I KLIPPAN!

Välkomna till detta hemtrevliga 2-planskedjehus om 125 kvm som har en lagom stor trädgård i populära Klippan!

Första plan erbjuder en rymlig hall som har plats till att hänga av sig och ligger i anslutning till gäst-toaletten. Smakfullt inrett kök i vita köksluckor, träbänkskiva, vitt kakel ovanför. Goda arbetsytor, förvaring och utgång till trädäcket på baksidan. I anslutning till köket når man grovköket som går i ett ljusgrått klinker tillsammans med målade väggar som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vask med arbetsbänk och skåp. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och bildar lättmöblerade ytor till soffgrupp och matbord. Härifrån når man även utgång till trädgården. En lagom storlek, inte för stor som övergår till ett måste men samtidigt plats för barnen att leka och möjlighet för föräldrarna att bjuda över vänner/familj.

Ovanvåningen är fördelad på ett allrum som får plats med soffgrupp och har utgång till balkongen. En stor balkong som går längs huset som kan möbleras och har utsikt mot trädgården. Här uppe finner vi även de tre sovrummen, bra storlek där alla får plats med säng och kan inredas med förvaring samt badrummet med dubbeldusch.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med bra kommunikation och service. För er som inte pendlar med bil så finns det busshållplatser och tågstation. Ni finner även två livsmedelsbutiker som Ica och Willys. Vårdcentral, apotek, systembolaget, restauranger, bensinstationer, padelhall, bowlinghall, skolor som Antilopenskolan och Tegelbruksskolan.


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
42 825 kr/år
Tomtarea
175 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-03-12

Mäklarhuset Helsingborg

Denna kedjehus på Torggatan såldes av oss 2024-03-12. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Torggatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.