Håkanköpsvägen 146

Håkanköpsvägen 146


Kristianstad

Håkanköpsvägen 146



Kristianstad

Charmigt hus i bra skick på lantligt läge, eget skogsparti, hage och bäck!

Charmigt hus i bra skick på lantligt läge i Djurröd med eget skogsparti, hage och bäck. Här bor du med livskvalité på rofyllt läge med ljudet av fågelkvitter och porlande vatten från bäcken. Huset har genomgått större renoveringar och tillbyggnad åren 2014 - 2017 med bland annat nytt kök, duschrum, tak, fönster och dörrar.
Entréplan fördelar sig på ett vardagsrum i öppen planlösning med kök, två hallar med ingångar och duschrum. Vardagsrummet har höga fönster med härligt ljusinsläpp som bjuder in härlig natur och pardörrar ut till härligt soldäck i sydvästläge samt öppen spis med kassett som sprider skön värme kalla dagar.
Övre plan har två sovrum och hall.
Stor härlig trädgårdstomt, hage och skogsparti på fritt vackert läge. Här kan man bo såväl permanent som fritidsboende. Möjligt att ha häst på lösdrift då hage och skjul finns. Två jakttorn i skogen.
Med ca 20 minuters bilfärd når du Hässleholm och på ca 25 minuter är du i Kristianstad.
Välkommen till denna idyll!


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
18 200 kr/år
Tomtarea
31 700 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-13

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Håkanköpsvägen såldes av oss 2020-06-13. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Håkanköpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.