Ängsvägen 12 / Kristianstad-Östermalm / Kristianstad

Stor och välplanerad femrumslägenhet med centralt, trevligt och attraktivt läge

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
121.5 kvm
Avgift
5 688 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ängsvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Ängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna femrummare om 121.5 kvadratmeter på trevliga och omtyckta Kristianstad-Östermalm. Här hittar du en stor, välplanerad och rymlig lägenhet med sociala ytor och fönster i flera väderstreck. Dessutom erbjuder bostaden stora sällskapsytor och bra förvaringsmöjligheter.

HSB BRF Stormen i Kristianstad org.nr.716406-1439 är en trevlig och välskött förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller tvättstuga, lekplats, garage och en vacker innergård. I månadsavgiften om 5688 kronor ingår källarförråd, vatten, värme och tv.

I hjärtat av Kristianstad-Östermalm bor du centralt, trevligt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker, butiker och restauranger. Centrum ligger runt hörnet, en kortare promenad bort och tivoliparken och natrurrum når du enkelt på cykel eller via kollektivtrafik. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Östermalm ligger centralt, här är det nära till det mesta.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gång och cykelavstånd till det mesta. Tåg- och bussstationen ligger på gångavstånd och därifrån tar dig snabbt och lätt vidare.

FAMILJELIV

När du bor på Östermalm har du flera valmöjligheter vad gäller förskolor och skolor i närheten. Tivoliparken ligger en kort promenad bort, där hittar du lekplatser och olika evenemang. Kristianstads bibliotek ligger på Östermalm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.