Backnejlikegatan 8 / Kristianstad - Hammarslund / Kristianstad

Modernt, optimalt planerat och stilfullt! Välkommen till villan "Båstad"från Myresjöhus!

Slutpris
4 400 000 kr
Boarea
148.9 kvm
Driftkostnad
25 700 kr/år
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Backnejlikegatan såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Backnejlikegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Hammarslund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Backnejlikegatan 8 hittar du ett nybyggt, modernt och underhållsfritt enplanshus med härlig rymd, sociala ytor, modern utrustning och utmärkt planlösning. Ett optimalt planerat boende som dessutom har fönster i flera väderstreck och fina ytskikt – här är det bara att flytta in och börja njuta!

Huset står på en lättskött hörntomt med välskött gräsmatta.

I Kristianstad - Hammarslund ligger dessa populära och omtyckta kvarter. C4 Shopping med service och affärer och butiker ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även Ekenabben med vackra promenadstråk och stigar i skogen gör. Bara en kort promenad bort finns matbutiker, butiker och förskolor-skolor. Här på Backnejlikegatan 8 är det lätt för hela familjen att trivas!
Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.