Björkvägen 3C / Parkstaden / Kristianstad

Ljus och fräsch 3:a till salu i Parkstaden!

Slutpris
1 350 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
4 498 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Björkvägen såldes av oss 2019-09-02. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Björkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Parkstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till läcker gavellägenhet högst upp med 3 rum och kök. Här bor du både på ett centralt och lugnt läge i Parkstaden. Du har nära till allt - city, service, affärer och kommunikationer. Trivsamt boende med ljusinsläpp från tre olika väderstreck, skön känsla och atmosfär. Välplanerad lägenhet med stort härligt vardagsrum med gott om plats för umgänge, rymlig balkong, inbjudande kök med mysig matplats, två stora sovrum med bra förvaring och helkaklat badrum. Här har du utsikt ut över lummiga grönområde och mysiga uteplatser. Gedigna material och fräscha ytskikt. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Parkstaden

Här bor du nära både centrum och grönområdet Björket. Lugnt och trivsamt!

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar når du på bara några minuter.

SPORT OCH FRITID

Kristianstad har både badhus och ishall vilket ger möjligheter till många roliga aktiviteter. Det erbjuds även en rad övriga fritidsaktiviteter. I Parkstaden finns ett utomhusgym som är tillgängligt för alla.

KOMMUNIKATION

Gångavstånd till det mesta och stadsbuss för de sträckor du inte orkar promenera.

FAMILJELIV

Förskolor och skolor inom gång- och cykelavstånd. I området finns flera lekplatser. Grönområdet Björket ligger alldeles intill Parkstaden, där njuter du enkelt av sköna promenader eller joggingrundor. Här finns även en idrottsplats.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.