Diakonvägen 12 / Kulltorp / Kristianstad

1-plansvilla i toppklass på Kulltorp!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea/biarea
128/14 kvm
Driftkostnad
28 765 kr/år
Tomtarea
407 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-03-30
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Diakonvägen såldes av oss 2020-03-30. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Diakonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plansvilla i toppklass på Kulltorp! På en trevlig hörntomt finner vi denna trevliga 1-plansvilla, ett kedjehus. Idag har huset två sovrum, det kan bli tre. Härligt stort vardagsrum och matrum samt kök i öppen planlösning. Gästtoalett samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Huset har ett uterum samt fin stensatt uteplats med plank som skyddar både för vind och insyn. Vi finner även ett förråd i anslutning till entrén. Varmt välkommen på en personlig visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kulltorp

Barnvänligt och trivsamt område.

NÖJE

På Kulltorp ligger Kristianstads ishall, där du kan åka skridskor året runt. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Härifrån går stadsbussen ungefär var tionde minut, det är med andra ord lätt att ta sig till och från Kulltorp. Det är också cykelavstånd in till stan.

FAMILJELIV

Förskola och låg- & mellanstadieskola, Kulltorpskolan som i detta nu renoveras och beräknas stå färdig hösten 2019. Högstadium går man på Nosabyskolan och dit tar man sig enkelt med cykel eller buss.

Liknande bostäder i närheten