Fridarpsvägen 105 / Torsebro / Kristianstad

Välkommen till en rofylld oas där tiden har stått stilla!

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
25 735 kr/år
Totalareal
2 343 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2019-06-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på fridarpsvägen såldes av oss 2019-06-28. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på fridarpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Torsebro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni en rofylld oas där man kan andas, samla kraft och njuta, då har ni kommit rätt! Här råder lugnet endast en kort biltur från stadens brus. En slingrande grusväg leder fram till fastigheten där tiden har stått stilla. Det lilla torpet med halmtak, den kuperade tomten, lugnet och tystnaden är oslagbart. En riktig idyll i underbar miljö som inbjuder till härliga skogspromenader, fiske i Helgeå och, inte att förglömma, det bevarade Natura2000-området vid f.d Torsebro Krutbruk. Dessutom kan man svalka sig i Torsebro Friluftsbad under varma sommardagar. Varmt välkommen på visning av detta unika boende för fritids- eller permanentbruk!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration