Håkanköpsvägen 146 / Kristianstad

Charmigt hus i bra skick på lantligt läge, eget skogsparti, hage och bäck!

Boarea
100 kvm
Driftkostnad
18 200 kr/år
Tomtarea
31 700 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Håkanköpsvägen såldes av oss 2020-06-13. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Håkanköpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Håkanköpsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt hus i bra skick på lantligt läge i Djurröd med eget skogsparti, hage och bäck. Här bor du med livskvalité på rofyllt läge med ljudet av fågelkvitter och porlande vatten från bäcken. Huset har genomgått större renoveringar och tillbyggnad åren 2014 - 2017 med bland annat nytt kök, duschrum, tak, fönster och dörrar.
Entréplan fördelar sig på ett vardagsrum i öppen planlösning med kök, två hallar med ingångar och duschrum. Vardagsrummet har höga fönster med härligt ljusinsläpp som bjuder in härlig natur och pardörrar ut till härligt soldäck i sydvästläge samt öppen spis med kassett som sprider skön värme kalla dagar.
Övre plan har två sovrum och hall.
Stor härlig trädgårdstomt, hage och skogsparti på fritt vackert läge. Här kan man bo såväl permanent som fritidsboende. Möjligt att ha häst på lösdrift då hage och skjul finns. Två jakttorn i skogen.
Med ca 20 minuters bilfärd når du Hässleholm och på ca 25 minuter är du i Kristianstad.
Välkommen till denna idyll!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.