Hovslagaregatan 4 / Kristianstad-Söder / Kristianstad

Snygg 2:a på Söder!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea
49 kvm
Avgift
2 657 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hovslagaregatan såldes av oss 2019-02-06. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Hovslagaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Söder är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vi gillar fina lägenheter på Söder! Gör du detsamma skall du titta närmare på denna välplanerade tvåa på Hovslagaregatan 4. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och vitmålade brädgolv vilket skapar en neutral bas att inreda efter eget tycke och smak. Estetiskt tilltalande kök från Epoq med alla tänkbara bekvämligheter. Badrummet är helkaklat i stilren grå ton vilket gör det enkelt att komplettera med handdukar i favoritfärgen. Rogivande sovrum. Vardagsrummet har plats för matbord och soffmöblemang för mysiga hemmakvällar. Via vardagsrummet når man lägenhetens härliga balkong i sydvästläge. Ett underbart extrarum om sommaren! Ett boende som passar förstagångsköparen så väl som den rutinerade. Bo på populära Söder med allt du kan tänkas behöva endast en promenad bort. Med shopping, nöjesliv och grönområden runt knuten är det här ett hem du verkligen kan trivas i. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.