Kulltorpsvägen 5

Kulltorpsvägen 5

Slutpris

3 100 000 kr


Kristianstad - Kulltorp— Kristianstad

Kulltorpsvägen 5


Slutpris
3 100 000 kr

Kristianstad - Kulltorp— Kristianstad

Ståtlig villa i 1 1/2 plan med källare och oinredd vind på Kulltorp!

Här erbjuds ett ståtligt och vackert hus i genomgående fint skick. Ett ljust boende i flera plan med vackra plankgolv, kamin, sociala ytor och härlig atmosfär. Bostaden har dessutom fina ytskikt, modern utrustning och fönster i flera väderstreck.

Huset står på en stor, lummig och härlig hörntomt och trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, ett förråd, lekstuga och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Bostaden är suveränt belägen nära det bästa som centrala Kristianstad har att erbjuda perfekt för dig som söker kombinationen av ett äldre hus och en oslagbar boendemiljö! Bland vackra kvarter och med kort promenadavstånd till förskolor, skolor, vackra promenadstråk, fina grönområden och busshållplats finns här alla möjligheter att trivas från dag ett.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
113/103 kvm
Driftkostnad
43 223 kr/år
Tomtarea
1 075 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-09-08

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna villa på Kulltorpsvägen såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kulltorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.