Kulltorpsvägen 5 / Kristianstad - Kulltorp / Kristianstad

Ståtlig villa i 1 1/2 plan med källare och oinredd vind på Kulltorp!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea/biarea
113/103 kvm
Driftkostnad
43 223 kr/år
Tomtarea
1 075 kvm
Rum
5 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-09-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Kulltorpsvägen såldes av oss 2019-09-08. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Kulltorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds ett ståtligt och vackert hus i genomgående fint skick. Ett ljust boende i flera plan med vackra plankgolv, kamin, sociala ytor och härlig atmosfär. Bostaden har dessutom fina ytskikt, modern utrustning och fönster i flera väderstreck.

Huset står på en stor, lummig och härlig hörntomt och trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, ett förråd, lekstuga och en vacker häck som skyddar mot insyn.

Bostaden är suveränt belägen nära det bästa som centrala Kristianstad har att erbjuda perfekt för dig som söker kombinationen av ett äldre hus och en oslagbar boendemiljö! Bland vackra kvarter och med kort promenadavstånd till förskolor, skolor, vackra promenadstråk, fina grönområden och busshållplats finns här alla möjligheter att trivas från dag ett.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kulltorp

Barnvänligt och trivsamt område.

NÖJE

På Kulltorp ligger Kristianstads ishall, där du kan åka skridskor året runt. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Härifrån går stadsbussen ungefär var tionde minut, det är med andra ord lätt att ta sig till och från Kulltorp. Det är också cykelavstånd in till stan.

FAMILJELIV

Förskola och låg- & mellanstadieskola, Kulltorpskolan som i detta nu renoveras och beräknas stå färdig hösten 2019. Högstadium går man på Nosabyskolan och dit tar man sig enkelt med cykel eller buss.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.