Norrängsvägen 5 / Kulltorp / Kristianstad

Gedigen ljus tegelvilla på populära Kulltorp!

Slutpris
1 800 000 kr
Boarea/biarea
88/81 kvm
Driftkostnad
33 507 kr/år
Tomtarea
724 kvm
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2020-05-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrängsvägen såldes av oss 2020-05-14. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Norrängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På återvändsgata i ett barnvänligt område på Kulltorp finns denna välskötta villa som rymmer 88 kvadratmeter att bo och trivas i. Här erbjuds ett ljust trevligt boende med hall, sovrum, sovrum/allrum med burspråk, vardagsrum med vackert parkettgolv, ljust fint kök med matplats och helkaklat duschrum. Utöver det finns källare med tvättrum och förvaringsutrymmen. Sedan huset byggdes 1969 har taket lagts om, badrum och kök renoverats samt fjärrvärme installerats.

Solig välskött hörntomt med ett fristående uterum som vetter mot söder. Läget på Kulltorp ger närhet till lekplatser, Kulltorps skola och busshållsplats. På fem minuters avstånd med bil når du Kristianstads stadskärna och några minuter ytterligare når du C4 med dess shopping.

Huset är förbesiktigat. Varmt välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kulltorp

Barnvänligt och trivsamt område.

NÖJE

På Kulltorp ligger Kristianstads ishall, där du kan åka skridskor året runt. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Härifrån går stadsbussen ungefär var tionde minut, det är med andra ord lätt att ta sig till och från Kulltorp. Det är också cykelavstånd in till stan.

FAMILJELIV

Förskola och låg- & mellanstadieskola, Kulltorpskolan som i detta nu renoveras och beräknas stå färdig hösten 2019. Högstadium går man på Nosabyskolan och dit tar man sig enkelt med cykel eller buss.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.