Oxhagsvägen 30B / Sommarlust / Kristianstad

Trivsam och fräsch 2:a på attraktivt stadsnära läge!

Slutpris
1 220 000 kr
Boarea
57 kvm
Avgift
3 022 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-11-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oxhagsvägen såldes av oss 2020-11-05. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Oxhagsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sommarlust är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma och fräscha 2:a med balkong på Sommarlust! Väldisponerad genomgående lägenhet med fina kvaliteter. Stort vardagsrum med gott om plats för umgänge här ryms både soffa och matgrupp, modernt kök med inbjudande matplats, mysigt sovrum i bra storlek och praktiskt badrum med egen tvättmaskin. Härlig balkong för sköna stunder! Här har du fina grönområde och bra parkeringsmöjlighet. Närhet både till stan, kommunikation och service. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sommarlust

Attraktivt och lugnt område nära till centrum.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter iväg.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Gångavstånd till centrala Kristianstad och tågstationen. Bussarna går regelbundet och det går snabbt in till stan.

FAMILJELIV

Det finns flera olika förskolor att välja mellan, bland annat en förskola med Montessori inriktning. Närmaste skola är Parkskolan. Högskolan når du med en cykeltur. På Sommarlust finns bland annat Coop och en Kinarestaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.