Poppelvägen 23 / Kristianstad-Odal / Kristianstad

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
113 kvm
Avgift
4 353 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Poppelvägen såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Poppelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad-Odal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till trivsam bostadsrätt på Poppelvägen 23! Genomgående lägenhet på hela 113 kvm belägen på andra våningen. Här erbjuds bekvämt och praktiskt boende i trivsamt kvarter på Odal/Vilan. Välskötta och omtyckta bostadsrättsförening HSB Bågfilen med låga avgifter. Omgiven av grönområde och uteplatser med närhet till service och kommunikationer. Stort härligt vardagsrum med gott om plats för umgänge, nytt modernt kök, 3 bra sovrum, 2 rejäla badrum och härlig balkong i västerläge. Lägenheten har två separat ingångar, lägenheten kan avgränsas vilket ger möjlighet till ev egen verksamhet eller separat boende. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.