Svabiska vägen 4 / / Kristianstad

Rymlig familjevilla i populära Vä!

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea/biarea
203/30 kvm
Driftkostnad
32 207 kr/år
Tomtarea
1 330 kvm
Rum
7 rum (6 sovrum)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Folkvandringen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Folkvandringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vä är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välvårdade fräscha 1-plansvilla i vinkel belägen på insynsskyddad trädgårdstomt endast en kort promenad från såväl centrala Vä med dagis och skolor som till busshållplats med täta turer till Kristianstad. 2002 byggdes villan till med en vinkeldel och består idag av kök med matplats, rymligt vardagsrum med matrum, två helkaklade badrum samt hela sex sovrum! Möjlighet finns dessutom att dela av ett av sovrummen till ytterligare ett sovrum. Sammanbyggt med huset finns även garage samt cykelskjul. Vidare erbjuds stort vinterbonat uterum och ett generöst altandäck i skönt sydvästläge. Sammanfattningsvis ett mycket trevligt boende för den större familjen eller för den som bara önskar ett rymligt och välskött boende på en underbar insynsskyddad tomt i populära Vä! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vä ligger i den sydligaste delen av Kristianstad, här är det barnvänligt och trivsamt att bo.

NÖJE

Lilla centrum med Coop, vårdcentral, apotek, café, bensinmack och pizzerior. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Vä finns fotbollsplan, tennisbanor, utomhusbad och andra fritidsaktiviteter. Klackabacken är fantastiskt fint och perfekt att promenera/jogga i de fina motionsslingorna.

KOMMUNIKATION

Utmärkta förbindelser med stadsbussen in till Kristianstad. Från E22 går även buss mot Lund/Malmö.

FAMILJELIV

Här finns flera valmöjligheter när det gäller förskolor. Väskolan går du i under hela grundskolan.

Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.