Sylwanders väg 6 / Kulltorp / Kristianstad

Trivsam enplansvilla på Kulltorp!

Slutpris
2 550 000 kr
Boarea
141 kvm
Driftkostnad
39 748 kr/år
Tomtarea
502 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-03-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Sylwanders Väg såldes av oss 2020-03-11. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Sylwanders Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kulltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Kulltorp finns nu denna välplanerade enplansvilla om 141 kvm till salu! Man märker att huset är byggt för en familj. Snyggt kök från Marbodal med full maskinell utrustning. Det är praktiskt, försett med fyra lagom stora sovrum, två vardagsrum, varav ett med en värmande kamin. Ett badrum renoverat 2014 med både badkar och dusch samt en gästtoalett. Lägg därtill en härlig insynsskyddad baksida med stenbelagd uteplats i västerläge som bjuder in till många sommarfester. Inom bekvämt promenadavstånd finns förskolor, skolor och bra kommunikationer. Här på Sylwanders väg 6 är det lätt för hela familjen att trivas! Villan är förbesiktigad och dokumenterad, vilket är en stor trygghet för ny ägare. Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kulltorp

Barnvänligt och trivsamt område.

NÖJE

På Kulltorp ligger Kristianstads ishall, där du kan åka skridskor året runt. I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

I Kristianstad har du många valmöjligheter vad gäller fritidsaktiviteter. Här finns flertalet gym, idrottsföreningar och joggingspår.

KOMMUNIKATION

Härifrån går stadsbussen ungefär var tionde minut, det är med andra ord lätt att ta sig till och från Kulltorp. Det är också cykelavstånd in till stan.

FAMILJELIV

Förskola och låg- & mellanstadieskola, Kulltorpskolan som i detta nu renoveras och beräknas stå färdig hösten 2019. Högstadium går man på Nosabyskolan och dit tar man sig enkelt med cykel eller buss.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.