Västra Storgatan 1 / Kristianstad - Norr / Kristianstad

Trivsam 3:a på bra centralt läge nära kommunikationer!

Slutpris
1 290 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 033 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Storgatan såldes av oss 2020-01-22. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Västra Storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kristianstad - Norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga bostadsrätt om tre rum och kök på bra centralt läge i välskötta Brf Hovrätten. Högt upp utan insyn finns denna charmiga och trivsamma lägenhet med fina kvaliteter. Väldisponerad genomgående lägenhet med härligt vardagsrum, två sovrum i bra storlek, ljust inbjudande kök med matplats, fräscht helkaklat badrum och mysig balkong mot innergården. Här bor man centralt och bekvämt med närhet till både stan och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Centrum

I centrala Kristianstad är det nära till det mesta. Inom korta avstånd finns Lilla och Stora Torg, gågator med ett stort utbud av shopping, stormarknader, buss och tågstation, Naturum, Tivoliparken mm.

NÖJE

I centrala Kristianstad finns både teater och biograf. Ett stort utbud av restauranger och uteställen. Centrumkärnan har ett tätt shoppingstråk med ett brett utbud. Gott om butiker, matvaruaffärer och restauranger inom ett stenkast.

SPORT OCH FRITID

Kristianstad erbjuder flera naturområden, exempelvis Vattenriket som har ett rikt djurliv men även Tivoliparken belägen mitt i stan och grönområdet Björket. Det finns gott om motionsslingor. I Vattenriket finns Naturum som är ett givet utflyktsmål för trakten.

KOMMUNIKATION

Nära till tågstationen med förbindelse till Malmö/Köpenhamn och knutpunkten Hässleholm. Nära påfart till E22.

FAMILJELIV

Det finns bra förskolor inom cykel- eller gångavstånd samt låg- och mellanstadieskolor, t.ex Antonskolan, Centralskolan och Parkskolan. I Kristianstad finns ett flertal högstadie- samt gymnasieskolor att välja mellan.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.