Yttervägen 26C / Egna Hem / Kristianstad

Unikt boende på Egna Hem!

Slutpris
3 200 000 kr
Boarea
133 kvm
Avgift
5 755 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Yttervägen såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Kristianstad samt även på Yttervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna Hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu får en ny familj möjlighet att ta över ett unikt boende på Egna hem. Ett stadsradhus som byggdes 2014 med bostadsrättens alla fördelar.
Invändigt möter ni en modern interiör med hög standard, allt för ett okomplicerat vardagsliv. Optimal planlösning med kök och vardagsrum i anslutning till varandra, ger en social yta för familjens gemenskap. Sällskapsytorna fortsätter direkt utanför med en uteplats och liten grästäppa för den som vill plantera blommor och annat grönt. Vidare finns ett helkaklat badrum med dusch samt tvättstuga. Ovanvåningen har tre rogivande sovrum, allrum och badrum med badkar samt en generös balkong. Här bor man på ett lugnt och tryggt läge, samtidigt som staden är på nära avstånd. Björket, centrumkärnan, allmänservice, barnomsorg och kommunikationer finns i den direkta närheten. Allt för ett riktigt trivsamt boende. Varmt välkommen att anmäla er till visning eller kontakta fastighetsmäklare Amanda Sundquist för mer information.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Egna Hem

Fint villaområde mitt i stan! Nära till grönområdet Björket för promenader och idrottsplats.

NÖJE

I Kristianstad centrum finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och evenemang. Nyöppnade C4-shopping i Hammar ligger bara några minuter bort.

SPORT OCH FRITID

Granne med grönområdet Björket där man njuter av sköna promenader och joggingturer i härlig natur. Här finns även en idrottsplats.

KOMMUNIKATION

Cykel- och gångavstånd till centrum och sjukhus. Stadsbussarna går regelbundet till centrum.

FAMILJELIV

Här finns förskolor i både kommunal och privat regi. Parkskolan och Centralskolan inom gångavstånd.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.