Seretsehusvägen 13 / Kvidinge / Åstorp

Charmigt hus på populär adress med stor tomt!

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea
85 kvm
Driftkostnad
30 216 kr/år
Totalareal
887 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-16
Bostaden är såld!

Denna villa på seretsehusvägen såldes av oss 2020-02-16. Se alla våra försäljningar i Kvidinge samt även på seretsehusvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av seretsehusvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta charmiga boende på Kvidinge med en otrolig karaktär som verkligen har det lilla extra.

Bostadens planlösning är väldigt genomtänkt och praktisk som gör att det känns mycket större än vad det är. Varje utrymme har fått goda ytor där inget rum känns för litet. In genom dörren möts man av ett härligt ljusinsläpp som följer med en in i samtliga rum. Här har man lagt ett snyggt fint klinkergolv som sedan sträcker sig vidare in i vardagsrum, mycket trevligt. En rymlig hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man vardagsrummet. Den perfekta plats för att samla gäster och familjen. Vidare in i huset finner man det fina öppna köket som renoverades 2019. Förutom ett fint kök hittar man även ett snyggt badrum och ett rymligt sovrum med utgång till en stor trä altan i västerläge. Badrummet, ett stort badrum med ljusa kulörer på klinkergolvet och kaklat på väggarna som gjordes vid 2019. Utrustat med wc, duschkabin, kommod, kombi tork och tvättmaskin samt en handdukstork. Följer man den fina trappan finner man två rum sovrum med karaktär och charm med det fina snedtaket.
På sommaren blir träaltanen i västerläge automatiskt bostadens mittpunkt med allt som behöves för en gemenskapskväll eller bara stirra ut över den fina åkern där man finner man sin sinnesro.

I källaren finns värmepumpen men det är även förberett med el och vatten för att man ska kunna koppla på en tvätt/torkmaskin och använda källaren som tvättstuga. Betongplatta är även förberett med el och vatten för tillbyggnad av garage eller annan byggnad(maxhöjd 3,8 meter).

Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till tåg och livsmedelsaffär, grönområden, skola och bensinstation.

En bostad som bara måste upplevas på plats! Missa inte chansen, kontakta mäklaren redan idag!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.