Seretsehusvägen 13

Seretsehusvägen 13

Slutpris

1 450 000 kr


Kvidinge— Åstorp

Seretsehusvägen 13


Slutpris
1 450 000 kr

Kvidinge— Åstorp

Charmigt hus på populär adress med stor tomt!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva detta charmiga boende på Kvidinge med en otrolig karaktär som verkligen har det lilla extra.

Bostadens planlösning är väldigt genomtänkt och praktisk som gör att det känns mycket större än vad det är. Varje utrymme har fått goda ytor där inget rum känns för litet. In genom dörren möts man av ett härligt ljusinsläpp som följer med en in i samtliga rum. Här har man lagt ett snyggt fint klinkergolv som sedan sträcker sig vidare in i vardagsrum, mycket trevligt. En rymlig hall med plats till att hänga av sig ytterplaggen. Till vänster om hallen finner man vardagsrummet. Den perfekta plats för att samla gäster och familjen. Vidare in i huset finner man det fina öppna köket som renoverades 2019. Förutom ett fint kök hittar man även ett snyggt badrum och ett rymligt sovrum med utgång till en stor trä altan i västerläge. Badrummet, ett stort badrum med ljusa kulörer på klinkergolvet och kaklat på väggarna som gjordes vid 2019. Utrustat med wc, duschkabin, kommod, kombi tork och tvättmaskin samt en handdukstork. Följer man den fina trappan finner man två rum sovrum med karaktär och charm med det fina snedtaket.
På sommaren blir träaltanen i västerläge automatiskt bostadens mittpunkt med allt som behöves för en gemenskapskväll eller bara stirra ut över den fina åkern där man finner man sin sinnesro.

I källaren finns värmepumpen men det är även förberett med el och vatten för att man ska kunna koppla på en tvätt/torkmaskin och använda källaren som tvättstuga. Betongplatta är även förberett med el och vatten för tillbyggnad av garage eller annan byggnad(maxhöjd 3,8 meter).

Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till tåg och livsmedelsaffär, grönområden, skola och bensinstation.

En bostad som bara måste upplevas på plats! Missa inte chansen, kontakta mäklaren redan idag!


Boarea
85 kvm
Driftkostnad
30 216 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.