Badhusgatan 27 / Nyhamn / Landskrona

Med sundet i blickfånget

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea
63 kvm
Avgift
3 897 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-11
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badhusgatan såldes av oss 2017-09-11. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Badhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyhamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På utmärkt läge med sundet i blickfånget finner ni denna ytterst väldisponerade lägenhet som inte lämnar mycket övrigt att önska. Från balkongen erbjuds en underbar panoramavy över sundet och hamninloppet, rogivande och hänförande med magiska solnedgångar samt ständigt föränderlig med årstidernas skiftningar och variationen av majestätiska fartyg som seglar förbi i fjärran eller strax utanför fönstret på sin väg att angöra hamnen. Balkongens något indragna och därmed skyddade sydvästläge skapar utmärka förutsättningar för många njutbara stunder trots friska nordanvindar runt knuten. Planlösningen fördelar sig på ett välkomnande vardagsrum med utrymme för en större matplats i anslutning till det smakfullt och praktiskt införlivade köket, ett inbjudande sovrum med gott om förvaringsutrymme samt ett generöst tilltaget badrum med tvättutrustning.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav, bad och underbara promenadstråk längs med vattnet mot Borstahusen eller genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet tillsammans med Sveriges förmodligen vackraste koloniområde.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration