Sök Meny
Såld

Landskrona - Nyhamn / Badhusgatan 27

Med sundet i blickfånget

På utmärkt läge med sundet i blickfånget finner ni denna ytterst väldisponerade lägenhet som inte lämnar mycket övrigt att önska. Från balkongen erbjuds en underbar panoramavy över sundet och hamninloppet, rogivande och hänförande med magiska solnedgångar samt ständigt föränderlig med årstidernas skiftningar och variationen av majestätiska fartyg som seglar förbi i fjärran eller strax utanför fönstret på sin väg att angöra hamnen. Balkongens något indragna och därmed skyddade sydvästläge skapar utmärka förutsättningar för många njutbara stunder trots friska nordanvindar runt knuten. Planlösningen fördelar sig på ett välkomnande vardagsrum med utrymme för en större matplats i anslutning till det smakfullt och praktiskt införlivade köket, ett inbjudande sovrum med gott om förvaringsutrymme samt ett generöst tilltaget badrum med tvättutrustning.

I det expansiva Nyhamnsområdet är det lika nära till centrum, shopping och restauranger som till hav, bad och underbara promenadstråk längs med vattnet mot Borstahusen eller genom grönskande parkområden i anslutning till den välbevarade 1500-talsfästningen Citadellet tillsammans med Sveriges förmodligen vackraste koloniområde.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Landskrona / Nyhamn
Badhusgatan 27
Slutpris: 2 150 000 kr
Boarea: 63 kvm
Avgift: 3 897 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 4 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-09-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Skåne / Landskrona / Badhusgatan