Brinkgatan 12

Brinkgatan 12

Slutpris

8 400 000 kr


Norra Borstahusen— Landskrona

Brinkgatan 12


Slutpris
8 400 000 kr

Norra Borstahusen— Landskrona

Arkitektritat stenhus med garage!

På fantastiskt läge i Norra Borstahusen, cirka 75 meter från strand, badbryggor och underbara promenadstråk längs vattnet, kan vi nu presentera ett arkitektritat stenhus med gathuskaraktär, framtaget och byggt av Dast Stenhus. Huset karaktäriseras av stram, stilsäker arkitektur där noggrann omsorg om varje detalj har implementerats såväl interiört som exteriört. Signifikativt för Dast är en rundad innervägg i varje hus som garanterat kommer att göra ett stort intryck. Likt en subtil, elegant rumsavskiljare mitt i den öppna planlösningen smälter den på ett elegant sätt in samtidigt som den sticker ut och blir till en ståtlig, självsäker inredningsdetalj. Andra detaljer som tillsammans bidrar till att skapa en mer komplett helhet är den djupa fönsternisch som kan bli en härlig myshörna, den designade ståltrappan som såväl harmonierar som kontrasterar samt den infällda etanolspisen i hjärtat av vardagsrummet. Detta kompletteras av kök från JKE Design med bänkskiva i sten från Silestone, integrerad downdraft-fläkt och integrerade vitvaror med hög standard samt putsade innerväggar och diamantslipat betonggolv.

Kök, vardagsrum och matplats förenas i vinkel i direkt anslutning till generöst tilltagna fönster/skjutdörrspartier som vetter mot trädgården. Från garage är det direkt access in till bostaden. Ovanvåningen fördelar sig på tre rymliga sovrum, ett mindre allrum samt badrum och en rejäl klädkammare i anslutning till master bedroom. Trädgården är lättskött, med bl.a. soldäck, stensättning och SPA-bad.

I Norra Borstahusen bor man helt enkelt på en ljuvlig plats, omgiven av underbar natur, en förstklassig golfanläggning med två 18-håls golfbanor, motionsspår och badplatser, välrenommerade restauranger samt Engelska Skolan och Montessori. Dessutom utmärkt pendlingsläge mot såväl Helsingborg som mot Lund, Malmö och Köpenhamn.


Boarea/biarea
159/10 kvm
Driftkostnad
42 368 kr/år
Tomtarea
195 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-06

Mäklarhuset Landskrona

Denna kedjehus på Brinkgatan såldes av oss 2023-10-06. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Brinkgatan.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.