Citadellvägen 14 / Citadellområdet / Landskrona

Stuga i absolut toppskick

Slutpris
490 000 kr
Boarea
47 kvm
Driftkostnad
5 500 kr/år
Tomtarea
850 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Citadellvägen såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Citadellvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Citadellområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På det underbart vackra Citadellområdet erbjuds nu möjligheten att förvärva en av Landskronas finaste kolonistugor som uppfördes från grunden 2014.

Med områdestypisk exteriör och charm bevarad förenas under det listtäckta papptaket snickarglädje med genomgående hög standard och moderna bekvämligheter. Platsbyggt kök av massiv ek med inbyggda köksmaskiner, helkaklat badrum, parkettgolv och infällda spotlights lämnar inte mycket övrigt att önska.

Planmässigt förenas kök, vardagsrum och sovrum tillsammans med ett sovloft i huvudbyggnaden. I den kompletterande förrådsbyggnaden, uppförd 2012, inryms badrum/wc samt ett rejält förrådsutrymme som även kan nyttjas som gästrum.

Stugan omges av stilfulla stenläggningar tillsammans med smakfullt anlagda planteringar, växter och fruktträd. Ett stort trädäck med platsbyggda soffor och bardel skapar utmärkta förutsättningar för sociala sammankomster. I övrigt erbjuder tomten även generösa, öppna gräsytor med utmärkta möjligheter att anpassa och utveckla efter egna önskemål.

Parkeringsmöjligheter på vägen utanför och gångavstånd till såväl centrum som hav&bad.

Observera att köpare måste vara folkbokförd i Landskrona!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration