Enoch Thulins Väg 34 A / Helgebröten / Landskrona

2:a på våning 8 av 8 med inglasad balkong och stambytt badrum i populära Brf Helgebröten

Slutpris
885 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
4 010 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
8 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Enoch Thulins väg såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Enoch Thulins väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Helgebröten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad lägenhet på utmärkt läge och härlig utsikt över stora delar av staden från den inglasade balkongen på översta våningen.
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt kök med utrymme för matplats, ett generöst tilltaget vardagsrum samt ett rymligt sovrum i anslutning till balkong och ett helkaklat badrum med dusch och installerad tvättmaskin.

Populära och välrenommerade Brf Helgebröten erbjuder faciliteter i form av moderna tvättstugor, festlokal, gym, grillplats förråd och möjlighet till parkeringsplats.

Gångavstånd till tågstation och större matbutiker samt kortare cykelavstånd till centrum. Gångavstånd även till de friskvårdsanläggningarna Korpen och Fysiken samt Puls Arena som erbjuder tennis, padel, badminton, mm.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.