Kung Hans Väg 14 G

Kung Hans Väg 14 G

Slutpris

3 575 000 kr


Norra Borstahusen— Landskrona

Kung Hans Väg 14 G


Slutpris
3 575 000 kr

Norra Borstahusen— Landskrona

Toppskick / Låg avgift / Bundna lån / Fjärrvärme

Nu har vi förmånen att kunna presentera ett av de eftertraktade radhusen i Brf Tegelbyn i Norra Borstahusen där låg månadsavgift tillsammans med långsiktigt bundna lån i föreningen och uppvärmning med fjärrvärme garanterar ekonomisk stabilitet och trygghet.

Genomgående inflyttningsklart skick och under Q1 2023 kommer dessutom mindre skönhetsfel att åtgärdas via nyproduktionsgarantin.

Väldisponerade kvadratmetrar fördelar sig på kök, vardagsrum och matplats i en öppen planlösning som kompletteras av ytterligare en mindre matplats samt ett helkaklat badrum och tvättstuga / grovkök. Ovanvåningen erbjuder ett rymligt allrum som kan bli ett fjärde sovrum samt ytterligare tre sovrum och ett helkaklat badrum.

Den stenlagda uteplatsen i söderläge på husets framsida välkomnar med en generös yta där plats finnes för såväl loungemöblemang att slappa i, praktisk cykelparkering och varför inte lite lummiga planteringar eller liknande. I trädgården på husets baksida kommer solen smygande under dagen och stannar ända fram till tidig kväll under sommaren. De anlagda trädäcken erbjuder generösa ytor för valfria möblemang, dessutom en härlig gräsmatta där barn och husdjur kan leka fritt innanför omgärdande staket.

Det rymliga förrådsutrymmet i trädgården kompletteras av ett vindsförråd med ytterligare plats. Parkeringsplats i anslutning till bostaden ingår i avgiften och är förberedd för installation av laddstolpe till elbil.

Utmärkt läge i Norra Borstahusen med direkt närhet till Engelska skolan och Säbyholms Montessoriskola, två 18-håls golfbanor, Coop-butik och STC-gym samt välrenommerade restauranger och underbara badplatser och naturupplevelser. Dessutom utmärkt pendlingsläge bara några minuter bort från motorvägen mot såväl Helsingborg som Lund och Malmö.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
112/4 kvm
Avgift
3 695 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-12-22

Mäklarhuset Landskrona

Denna radhus på Kung Hans Väg såldes av oss 2022-12-22. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Kung Hans Väg.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.