Löpargatan 108 D

Löpargatan 108 D

Slutpris

2 735 000 kr


Tornet— Landskrona

Löpargatan 108 D


Slutpris
2 735 000 kr

Tornet— Landskrona

Inflyttningsklart toppskick i populära Brf Tornet

Ytterst smakfullt och omsorgsfullt renoverat BR-radhus där exklusiva materialval och praktiska lösningar bidrar till det där lilla extra, kanske den finast renoverade bostadsrätten som varit till salu i föreningen.

Genomgående enhetliga ytskikt med slätspacklade, vitmålade väggar, 1-stavsparkett från Kährs, vitvaror från Siemens som stilfullt integrerats i det generöst tilltagna köket från Kvik där fläkt från Fjäråskupan och vacker kompositbänkskiva bidrar till extra elegans. Dessutom infällda spotlights, samtliga strömbrytare/dimmers kommer från Schneider och badrumsinredningen från Ballingslöv.

Den modifierade planlösningen har resulterat i ett stort, härligt kök som domineras av en pampig köksö som blir en naturlig, social samlingspunkt. Dessutom ett väl tilltaget vardagsrum som vetter mot trädgården till med utrymme för både matplats och tv-soffa. Dessutom möjlighet att dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum om så önskas.

Ovanvåningen erbjuder två rejäla sovrum, ett mindre allrum som lämpar sig utmärkt till hemmakontoret samt ett påkostat badrum med golvvärme och separat tvättsektion.

Stilfullt anlagda uteplatser på både fram- och baksida med fjärrstyrd markis på södersidan. Generöst tilltaget förråd som kompletteras av ett rymligt vindsförråd, garage med fjärrstyrd port ingår i avgiften och fria parkeringsplatser finns på olika platser i föreningen.

Utmärkt läge i området med närhet till garage och parkeringsplats samt gångavstånd till Borstahusen med härliga badplatser, Engelska skolan, golfbanor, välrenommerade restauranger samt nyöppnad COOP-butik och gym.

Välkommen på visning!


Boarea
113 kvm
Avgift
7 488 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-10-23

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Löpargatan såldes av oss 2022-10-23. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Löpargatan.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.