Prästgatan 8A / Centrum / Landskrona

Genomgående 2:a på utmärkt cityläge med balkong i söderläge

Slutpris
880 000 kr
Boarea
59 kvm
Avgift
3 895 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Prästgatan såldes av oss 2019-07-19. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Prästgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad, genomgående 2:a på utmärkt centrumläge och balkong mot söder. Belägen en halvtrappa upp där det saknas hiss bidrar till lättillgänglighet utan insyn från gatan. Planlösningen fördelar sig på en hall med utrymme för såväl avhängning som förvaring i platsbyggd garderobssektion, ett kök med utrymme för matplats, ett helkaklat badrum som renoverades i samband med föreningens stambyte samt ett vardagsrum med utrymme för såväl tv-soffa som större matplats om så önskas. Moderniseringsbehov av kök och ytskikt föreligger. Omgående tillträde möjligt.

Dessutom tillgång till två välutrustade tvättstugor på entréplan i välskött förening.

Belägen i lugnt, trevligt område med direkt närhet till centrum och utmärkta kommunikationer samt stor matbutik och gemytligt café strax utanför porten. Gångavstånd till det mesta som staden har att erbjuda i form av härliga parker, badstrand, restauranger, musèer och sevärdheter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.