Skeppare Toftins väg 8

Skeppare Toftins väg 8

Slutpris

6 395 000 kr


Svaneholm— Landskrona

Skeppare Toftins väg 8


Slutpris
6 395 000 kr

Svaneholm— Landskrona

Karaktärsfull villa med pool på attraktiva Svaneholm

På utmärkt läge med närhet till Borstahusen, havet, bra skolor och underbara golfbanor finner man denna karaktärsfulla 60-talsvilla signerad Aina Berggren med en spännande planlösning och en härlig trädgård med uppvärmd pool.

Den djärva, utmanande arkitekturen med modernistiska inslag som var tidstypiska attribut när huset byggdes håller lika väl nu som då. Halvtrappor såväl uppåt som neråt skapar en illusion och påtaglig känsla av att befinna sig i ett 1-planshus och de stora fönsterpartierna med skjutdörrar och flera utgångar bidrar till ett intressant flöde.

Den återhållsamma, något blygsamma entrésidan överraskar invändigt med härlig rymd, väl tilltagna sällskapsytor och högresta väggar. I mitten av huset förenas originalkonstruktionen och husets tillbyggnad i en dramatisk, spännande taksilhuett där sluttande pulpettak från två håll resulterar i generös takhöjd och naturligt ljusinsläpp.

Planlösningen fördelar sig på en entré som övergår i en öppen planlösning där kök och matplats förenas med den stilfullt integrerade kaminen i blickfånget. En halvtrappa upp ligger tre sovrum av skiftande storlek som kompletteras av ett badrum som totalrenoverades för ett par år sedan. Halvtrappan neråt leder till källaren där tvättutrymmen och förrådsutrymmen samsas med ett rum som med fördel kan nyttjas som gästrum, spelrum för barnen eller kanske till och med sovrum.

I den insynsskyddade trädgården omsluts trädäcket och poolen av staket, uppväxta häckar, lummig grönska och ett ståtligt träd. Som gjort för härliga sommardagar med bad och lek där solen stannar kvar till tidig kväll. Dessutom uteplats i sydvästläge med utrymme för rejäl matplats, under markis om så önskas.

Fiber indraget och rejäl uppfart / carport med plats för flertalet bilar samt ett garage som i dagsläget nyttjas mest som förråd, verkstad och hem för poolutrustningen.

Gröning med fotbollsmål och lekplats strax utanför dörren. Gångavstånd till härliga badplatser, två 18-håls golfbanor, underbara promenadstråk och motionsslingor samt gastronomiska upplevelser på välrenommerade restauranger. Dessutom närhet till Engelska skolan F-9 och Borstahusens idrottsplats, utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer mot tågstationen och centrum samt närhet till motorväg såväl norr- som söderut. Nyetablerad COOP-butik och friskvårdsanläggning, STC i närområdet.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
150/70 kvm
Driftkostnad
34 900 kr/år
Tomtarea
592 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-11-23

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Skeppare Toftins väg såldes av oss 2021-11-23. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skeppare Toftins väg.

Boka värdering

Rickard Lind

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.