Skeppare Toftins väg 10

Skeppare Toftins väg 10

Slutpris

5 350 000 kr


Svaneholm— Landskrona

Skeppare Toftins väg 10


Slutpris
5 350 000 kr

Svaneholm— Landskrona

Arkitektritad 60-talsvilla i det populära Svaneholmsområdet.

Vill ni bo i en arkitektritad villa nära salta bad och glittrande hav i Borstahusen? Då kanske denna 60-talsvilla signerad Aina Berggren är något för er?

Vi har nu förmånen att förmedla en av de eftertraktade, välplanerade och friliggande villorna i Svaneholmsområdet på utmärkt hörnläge intill härlig gröning. Barnvänligt bara ett stenkast bort från lekplats för de yngre barnen och med närhet till både förskolor och skolor.

Fastigheten är löpande renoverad och i bra skick med smakfull inredning, bl a nyare kök/vitvaror, badrum, gästtoalett, tak, fönster, golvmaterial mm och har en spännande och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum i vinkel.
Pulpettaket i sällskapsutrymmena ger en härlig rymd och det stora fönsterpartiet i söder bidrar till ett fint ljusinsläpp.

På entréplan finner man gästtoalett och stora sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum i vinkel med tegelvägg i original och braskamin. Från vardagsrummet når man den insynsskyddade uteplatsen och den lummiga och uppväxta trädgården där äppleträd, päronträd, fikonträd och bärbuskar samsas om utrymmet. Här finns även en söt liten lekstuga och ett växthus för den odlingsintresserade.
En halvtrappa upp finner man tre sovrum (ett används idag som walk in closet), hall och badrum. Två av sovrummen har separat utgång till balkong med morgon- och förmiddagssol.
En halvtrappa ner leder till ett stort sovrum/gillestuga, tvättstuga, walk in closet, pannrum och förråd.

Fastigheten har ett vidbyggt garage och en gjuten biluppställningsplats för två bilar, markiser över fönsterna i väster och fiber finns indraget i huset.

SÄLJARNA HAR BESTÄLLT INSTALLATION AV FJÄRRVÄRME, VILKET KOMMER ATT OMBESÖRJAS OCH BETALAS AV SÄLJAREN INNAN TILLTRÄDET.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
102/47 kvm
Driftkostnad
40 740 kr/år
Tomtarea
592 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-03-15

Mäklarhuset Landskrona

Denna villa på Skeppare Toftins väg såldes av oss 2023-03-15. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Skeppare Toftins väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.