Sofia Albertinas plats 1

Sofia Albertinas plats 1


Hamnen / Stadskajen— Landskrona

Sofia Albertinas plats 1



Hamnen / Stadskajen— Landskrona

Genomgående våning med "cappucinobalkong" och inglasat "uterum"

På bästa cityläge kan vi erbjuda denna ljusa och fräscha våning med genomgående planlösning. Två helkaklade badrum varav ett med tvätt & tork från Siemens och skåpsinredning från Ballingslöv. Modernt, vitt kök även detta från Ballingslöv, i kombination med rostfria maskiner från Siemens. Den av arkitekterna benämnda "Cappuccinobalkongen" når du från köket och här njuter man av morgonsolen till dagens första kopp kaffe, med härlig utsikt över torgplatsen och vackra Sofia Albertina kyrka. På motsatt sida, i västerläge, kan man med fördel samla familj och vänner på den inglasade balkongen om hela 15 kvm. Garageplats finns att hyra under huset och kan medfölja lägenheten. Välkomna att boka visning!


Boarea
115.3 kvm
Avgift
4 156 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2021-05-21

Mäklarhuset Landskrona

Denna lägenhet på Sofia Albertinas plats såldes av oss 2021-05-21. Se alla våra försäljningar i Landskrona samt även på Sofia Albertinas plats.

Boka värdering

Jonny Svantesson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.